Ratatouille s ovčím sýrem

40 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
288 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
18 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
6 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na čtvrtky. Oloupanou cibuli a česnek nasekáme, omyté lilky a cukety pokrájíme na nudličky. Očištěné papriky zbavené semen rozkrájíme na nudličky.
  • 2
    V kastrole zahřejeme olej, necháme na něm zesklovatět cibuli a česnek. Přidáme všechnu připravenou zeleninu a na mírném ohni ji za stálého míchání podusíme asi 20 minut do měkka.
  • 3
    Zeleninu osolíme, opepříme a přidáme nasekané provensálské koření. Ratatouille upravíme na talíře a posypeme na kostičky nakrájeným ovčím sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.