Ratatouille se špagetami

65 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
605 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
6 g
Sacharidy
108 g
Vláknina
5 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve připravíme ratatouille. Nahrubo nakrájíme oloupaná rajčata, na kostičky střední lilek, středně velké cukety, zelenou papriku zbavenou stopky a semen a na plátky velkou cibuli. Dále nasekáme čerstvou bazalku, umeleme pepř, prolisujeme česnek a nastrouháme sýr parmezán.
  • 2
    Do teflonové pánve dáme rajčata, lilek, cuketu, papriku, cibuli a česnek, přilijeme suché bílé víno a okořeníme bazalkou, pepřem, sušeným tymiánem a sušeným oreganem. Přikryjeme poklicí a za občasného míchání dusíme 30-45 minut.
  • 3
    Mezitím podle návodu uvaříme špagety, dáme je okapat a rozdělíme na talíře.
  • 4
    Špagety přelijeme zeleninovou směsí a servírujeme posypané strouhaným parmezánem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.