Ravioli antipasti

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
729 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
55 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ravioli uvaříme podle návodu na obalu ve vroucí osolené vodě. Troubu předehřejeme na 200 stupňů Celsia.
  • 2
    Za stálého míchání ohřejeme rajčata i se šťávou, pepř, šalvěj, antipasti, sýr a mandlové aroma, dokud se sýr nezačne rozpouštět.
  • 3
    Zapékací misku vymastíme tukem a rozložíme do ní ravioli.
  • 4
    Přidáme směs rajčat, rovnoměrně posypeme plátky mandlí a vločkami másla. Dáme do předehřáté trouby péct na 7 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.