Ravioli antipasti
50 min.
Ingredience
- 100gramůMandle
- 400gramůTěstoviny Ravioli -masové
- 1špetkaSůl
- 250gramůRajčata loupaná (konzervovaná)
- 200gramůAntipasti
- 200gramůSýr Ementál (Primátor)
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaŠalvěj sušená
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 0,25lžičkaTresť mandlová
- 30mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
729 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
55 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Ravioli uvaříme podle návodu na obalu ve vroucí osolené vodě. Troubu předehřejeme na 200 stupňů Celsia.
- 2Za stálého míchání ohřejeme rajčata i se šťávou, pepř, šalvěj, antipasti, sýr a mandlové aroma, dokud se sýr nezačne rozpouštět.
- 3Zapékací misku vymastíme tukem a rozložíme do ní ravioli.
- 4Přidáme směs rajčat, rovnoměrně posypeme plátky mandlí a vločkami másla. Dáme do předehřáté trouby péct na 7 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.