Ravioli plněné ricottou s pečenými rajčaty

25 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
678 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
36 g
Sacharidy
65 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na proužky nakrájíme fenykl. Najemno nasekáme cibuli a společně s troškou oleje a vody necháme zesklovatět. Přidáme fenykl, osolíme, opepříme a vaříme 10 minut, občas podlijeme vodou. Přidáme lístky tymiánu a necháme vychladnout. Krém rozmixujeme, přidáme ricottu, žloutek, parmezán, pomerančovou kůru.
  • 2
    Zaděláme těsto, zabalíme ho do fólie a dáme na 30 minut odpočinout do chladničky. Na dlouhý proužek těsta dáme náplň a podélně přeložíme a nakrájíme na čtverečky — ravioli.
  • 3
    Do zapékací misky vložíme celá rajčata ochucená rozmáčknutými dílky česneku, olejem, solí, bazalkou a opečeme 20 minut v troubě na 200 °C. Ravioli uvaříme v osolené vodě. Ochutíme rajčaty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.