Ravioli plněné s ragú z chobotniček

50 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
484 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
20 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zaděláme těsto, zabalíme ho do fólie a necháme odpočinout.
  • 2
    Nasekanou šalotku smažíme na lžičce másla, přidáme nakrájené
  • 3
    brambory, osolíme, poléváme vývarem. Měkké brambory rozmixujeme s tymiánem. Vyválíme těsto na slabý plát, poklademe náplň, těsto přeložíme a pevně stiskneme.
  • 4
    Česnek podusíme na rozehřátém oleji s rozdrobenou feferonkou
  • 5
    a vyjmeme ho. Chobotničky nakrájíme na malé kousky a na oleji
  • 6
    opečeme 2 minuty.
  • 7
    Rajčata spaříme a oloupeme. Nakrájíme je na kostičky, přidáme k chobotničkám. Ragú podlijeme vínem.
  • 8
    Ravioli uvaříme 4 minuty v osolené vodě. Scedíme je a krátce smícháme v omáčce z chobotniček. Podáváme posypané petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.