Ravioli s krevetami a s hráškovým krémem

50 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
353 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
4 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zaděláme těsto, zabalíme ho do fólie a necháme v chladničce odpočinout 30 minut. Brambory uvaříme.
  • 2
    Krevety nakrájíme na kousky a smícháme s rozmačkanými bramborami. Osolíme a opepříme. Přidáme nadrobno nasekanou petrželku a směs necháme 10 minut odpočinout. Zeleninu podusíme na 1 lžíci oleje a podlijeme vínem. Zalijeme vlažnou vodou a vaříme 20 minut.
  • 3
    Z těsta vyválíme plát a připravíme ravioli plněné směsí brambor
  • 4
    a krevet.
  • 5
    Rybí vývar propasírujeme na lisu na zeleninu a získanou šťávu
  • 6
    povaříme, aby zhoustla. Přidáme k ní čerstvý hrášek a vaříme
  • 7
    10 minut. Vše rozmixujeme. Ravioli podáváme s hráškovou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.