Ravioli s krevetami a s hráškovým krémem
50 min.
Ingredience
- Na náplň
- 300gramůRak říční
- 150gramůBrambory
- Na omáčku
- 5gramůPepř černý mletý
- 130gramůHrášek
- 50gramůCeler řapíkatý
- 50gramůMrkev kořen
- 50gramůŠalotka
- 1lžíceOlej olivový extra panenský
- 100mililitrůVíno bílé
- 10gramůPetržel - nať
- 5gramůSůl
- Na těsto
- 100mililitrůMléko polotučné
- 200gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
353 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
4 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Zaděláme těsto, zabalíme ho do fólie a necháme v chladničce odpočinout 30 minut. Brambory uvaříme.
- 2Krevety nakrájíme na kousky a smícháme s rozmačkanými bramborami. Osolíme a opepříme. Přidáme nadrobno nasekanou petrželku a směs necháme 10 minut odpočinout. Zeleninu podusíme na 1 lžíci oleje a podlijeme vínem. Zalijeme vlažnou vodou a vaříme 20 minut.
- 3Z těsta vyválíme plát a připravíme ravioli plněné směsí brambor
- 4a krevet.
- 5Rybí vývar propasírujeme na lisu na zeleninu a získanou šťávu
- 6povaříme, aby zhoustla. Přidáme k ní čerstvý hrášek a vaříme
- 710 minut. Vše rozmixujeme. Ravioli podáváme s hráškovou omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.