Ravioli s ricottou a kuřecím masem

80 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
521 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
16 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakrájenou cibuli a drcený česnek osmažíme na oleji, přidáme
  • 2
    rajčatový protlak, červené víno, kuřecí vývar a rajčata. Omáčku zvolna vaříme asi 20 minut, osolíme a přidáme lžíci bazalky.
  • 3
    Kuřecí maso smícháme s bazalkou, parmezánem, jarními cibulkami, sýrem ricotta, solí a pepřem. Z těsta vyválíme plát a vykrájíme čtverce 5x5 cm. Okraje těsta trochu potřeme vodou. Na každý dáme navršenou lžičku kuřecí směsi, přiložíme druhý plátek a okraje pevně přitiskneme.
  • 4
    Ravioli postupně vaříme ve vroucí vodě (jedna dávka 2-3 minuty). Podáváme je s rajčatovou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.