Ravioli s tymiánem
30 min.
Ingredience
- 20gramůSůl
- 350gramůTěstoviny Ravioli
- 3500mililitrůVoda pitná
- 20gramůTymián čerstvý
- 3stroužkyČesnek
- 80gramůSýr Parmezán
- 80gramůSýr ovčí tvrdý - Pecorino
- 20gramůOříšky piniové
- 120gramůOlej olivový extra panenský
- 1gramPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
596 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
47 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
2 g
Cukr
377 mg
Postup přípravy
- 1Do většího hrnce nalijeme vodu, osolíme a přivedeme k varu. Přisypeme těstoviny a ihned promícháme. Na mírném ohni zvolna vaříme 20 minut. Během varu těstoviny občas promícháme, aby se nelepily. Uvařené těstoviny scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
- 2Do mixéru vložíme parmezán, ovčí sýr, tymián, česnek a rozmixujeme. Přilijeme panenský olej, přimícháme oříšky, podle chuti sůl, pepř a promícháme s těstovinami. Ochucené ravioli rozdělíme na talíře a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.