Ravioli s tymiánem

30 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
596 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
47 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
2 g
Cukr
377 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do většího hrnce nalijeme vodu, osolíme a přivedeme k varu. Přisypeme těstoviny a ihned promícháme. Na mírném ohni zvolna vaříme 20 minut. Během varu těstoviny občas promícháme, aby se nelepily. Uvařené těstoviny scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
  • 2
    Do mixéru vložíme parmezán, ovčí sýr, tymián, česnek a rozmixujeme. Přilijeme panenský olej, přimícháme oříšky, podle chuti sůl, pepř a promícháme s těstovinami. Ochucené ravioli rozdělíme na talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.