Ravioly po tivolsku

190 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1122 kcal
Bílkoviny
66 g
Tuky
34 g
Sacharidy
133 g
Vláknina
10 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Špenát očistíme a na pánvi 5 minut podusíme. Scedíme a nadrobno nakrájíme.
  • 2
    Na másle osmažíme telecí maso s nasekanou klobásou, potom umeleme. Na kostičky nakrájenou housku namočíme do šťávy po masu a společně se zeleninou, nastrouhaným sýrem a vejci ji přidáme k umletému masu; osolíme, opepříme a přidáme muškátový oříšek. Smícháme vše dohromady.
  • 3
    Připravíme hladké těsto z předepsaných surovin a vody. Náplň klademe na dlouhý proužek těsta, přeložíme a nakrájíme čtverečky — ravioli. Uvaříme je v dostatečném množství osolené vody, scedíme a ochutíme masovou omáčkou, kterou jsme připravili povařením hovězího masa, cibule, celeru, mrkve, rozmarýnu, vína, rajčat, vývaru a másla.
  • 4
    Ravioli podáváme ještě horké a sypané parmezánem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.