Raw květákový tabbouleh

20 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
269 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
19 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
9 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Květák nakrájíme na růžičky, poté ho rozmixujeme, aby vypadal jako rýže. Z rajčat vyřízneme semínka a zbylou část nakrájíme na kostičky. Okurku nakrájíme na drobné kostičky.
  • 2
    V míse smícháme citronovou kůru a šťávu z jednoho citronu, sůl a pepř a mícháme do jednotné konzistence. Tímto přelijeme květák a zlehka promícháme.
  • 3
    Přidáme rajčata, okurku, bylinky a semínka. Promícháme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.