Řecká vepřová panenka

90 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
388 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
21 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytou panenku rozkrojíme na větší plát, naklepeme, osolíme a opepříme. Na maso položíme omyté, nadrobno nakrájené rajče, oloupanou, nakrájenou cibuli, nakládanou papriku a vše posypeme rozdrobenou fetou. Plát zabalíme do rolády.
  • 2
    Loupaná rajčata (2 ks) rozmačkáme, osolíme, opepříme a posypeme oreganem.
  • 3
    Do zapékací mísy vymaštěné olejem vložíme připravenou roládu, přelijeme šťávou z rajčat a přilijeme trochu smetany a vína.
  • 4
    Pokrm pečeme ve vyhřáté troubě a před dopečením posypeme roládu nastrouhaným sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.