Řecký salát s tofu a křehkým chlebem
15 min.
Ingredience
- 50gramůRajčata
- 50gramůOkurka salátová
- 10gramůCibule červená
- 6kusůOlivy černé
- 30gramůSýr sójový - Tofu
- 9gramůChléb křehký
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceOcet vinný
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
943 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
83 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
28 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omytá rajčata a salátovou okurku nakrájíme na kostičky a vsypeme do salátové mísy. Přidáme očištěnou, na kostičky nakrájenou papriku, oloupanou, nasekanou cibuli, černé olivy a nakrájené tofu.
- 2Přilijeme vinný ocet, osolíme, opepříme a vše zlehka promícháme.
- 3Salát podáváme s křehkým chlebem jako odpolední svačinu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.