Ředkvičkový salát s kukuřicí

20 min.
Řecko
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
120 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
3 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
3 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme na slabá kolečka. Ředkvičky omyjeme a nasekáme nadrobno, kukuřici zcedíme a všechno lehce smícháme v míse a dáme do chladničky.
  • 2
    Mezitím uděláme dresink- měkký tvaroh, jogurt a hořčici smícháme v misce, přidáme na jemno nastrouhané jablko, osolíme, opepříme. Zeleninovou směs vyndáme z chladničky, dáme do servírovací mísy a přelijeme dresinkem. Ozdobíme petrželkou a několika kolečky cibule. Můžeme podávat s opečenými brambory nebo celozrnným pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.