Rendlík s olihněmi

100 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
353 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
9 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Olihně nakrájíme na 1 cm široké kroužky a chapadla na 5 cm dlouhé proužky. V ohnivzdorném rendlíku rozehřejeme olej a osmahneme na něm pokrájenou cibuli a česnek. Přidáme olihně a smažíme 10 minut, přidáme pokrájenou červenou papriku, víno, vodu, rozmarýn a přivedeme do varu. Pod pokličkou dusíme 45 minut.
  • 2
    Vyhodíme snítky rozmarýnu, přidáme pokrájená rajčata, sůl, pepř, rajčatový protlak a papriku mletou. Vaříme 60 minut.
  • 3
    Přidáme omáčku a promícháme. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.