Řepa po provensálsku

40 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
203 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
16 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Červenou řepu omyjeme, neloupeme, spolu s cibulí upečeme v troubě asi 20 minut. Řepu oloupeme a nakrájíme na kostičky.
  • 2
    Upečenou cibuli vložíme do misky, přidáme ančovičky, lžičku ostré horčice, ocet, osolíme a opepříme. Tyčovým mixérem dobře rozmixujeme.
  • 3
    Nakonec přilijeme olivový olej a šlehačem vyšleháme do pěny. Pěnu přimícháme k pokrájené řepě.
  • 4
    Podáváme chlazené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.