Řeřichový salát s hruškou

15 min.
Ruská federace
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
115 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
7 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Řeřichu omyjeme, očistíme a nahrubo nasekáme. Hrušky omyjeme, rozkrojíme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na plátky, které zakápneme limetkovou šťávou.
  • 2
    V menší misce smícháme olej, francouzskou hořčici, ocet, sůl, pepř a vymícháme zálivku.
  • 3
    Ve velké míse smícháme řeřichu, plátky hrušek a zalijeme zálivkou. Servírujeme na připravené talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.