Restovaná zelenina s tofu
28 min.
Ingredience
- 100gramůHouby čerstvé
- 20mililitrůOlej sezamový
- 2stroužkyČesnek
- 20gramůZázvor celý
- 1kusCibule
- 120gramůPaprika červená
- 120gramůMrkev kořen
- 200gramůBrokolice
- 100gramůCeler řapíkatý
- 200gramůSýr sójový - Tofu
- 40mililitrůChilli omáčka
- 40mililitrůOmáčka sójová
- 200gramůKešu natural
- 200gramůKukuřice cukrová nakládaná
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
129 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
5 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Ve wok pánvi rozpálíme olej, vhodíme nakrájený česnek, zázvor a cibuli nakrájenou nadrobno a restujeme, dokud zelenina nezačne vonět. Přidáme červenou papriku a mrkev nakrájenou na nudličky, malé brokolicové růžičky a celerové řapíky. Prudce opékáme asi 2 minuty, přidáme kešu oříšky a nakrájené houby a ještě minutu opékáme. Nakonec vmícháme kousky tofu, kukuřičky, chilli omáčku a sójovou omáčku, prohřejeme, promícháme a ihned servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.