Restované okurky se špenátovým dresinkem

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
349 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
20 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
5 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na oleji zpěníme najemno nakrájenou cibulku a utřený česnek. Poté přidáme nasekaný špenát a promícháme. Nakonec ještě přimícháme ovčí sýr nakrájený na kostičky. Vše zalijeme vývarem a přivedeme k varu. Jakmile dresink zhoustne, smícháme s citronovou šťávou a rajským protlakem. Podle chuti přidáme sůl, pepř, oregano a chilli.
  • 2
    Očištěné okurky nasekáme na kolečka. Poté je na másle orestujeme a posolíme. Ještě než okurky pustí vodu a změknou, sundáme je z tepla a servírujeme na talíře. Okurky přeléváme špenátovým dresinkem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.