Restovaný zelený salát

20 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
169 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
6 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na rozpáleném oleji ve wok pánvi osmažíme nakrájenou cibuli, nakrájený zázvor a česnek a kari pastu. Za stálého míchání opékáme 3 minuty. Přidáme všechny druhy zelené zeleniny pokrájené na kousky a 2 minuty restujeme, až se zelenina potáhne olejem. Přidáme nasekaný koriandr, rybí omáčku, nasekanou citronovou trávu a na mírném ohni promícháváme ještě 3 minuty, osolíme. Podáváme s dušenou rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.