Restovaný zelený salát
20 min.
Ingredience
- 20mililitrůOlej olivový
- 1kusCibule
- 2stroužkyČesnek
- 3gramyZázvor celý
- 10gramůKari pasta
- 100gramůBrokolice
- 100gramůHrášek
- 100gramůŠpenát listový čerstvý
- 100gramůZelí čínské
- 10gramůKoriandr čerstvý
- 20mililitrůOmáčka rybí
- 40gramůCitronová tráva
- 200gramůRýže dušená
- 100gramůFazolové lusky zelené
- 1špetkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
169 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
6 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Na rozpáleném oleji ve wok pánvi osmažíme nakrájenou cibuli, nakrájený zázvor a česnek a kari pastu. Za stálého míchání opékáme 3 minuty. Přidáme všechny druhy zelené zeleniny pokrájené na kousky a 2 minuty restujeme, až se zelenina potáhne olejem. Přidáme nasekaný koriandr, rybí omáčku, nasekanou citronovou trávu a na mírném ohni promícháváme ještě 3 minuty, osolíme. Podáváme s dušenou rýží.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.