Reveňové čatní
50 min.
Ingredience
- 1000gramůReveň (Rebarbora)
- 20gramůZázvor celý
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1lžičkaSůl
- 300gramůHrozinky
- 1lžíceCukr krupice
- 1lžíceOcet kvasný lihový
- 2stroužkyČesnek
- 0,5lžičkaChilli koření mleté
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
120 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
3 g
Cukr
20 g
Postup přípravy
- 1Reveň (rebarboru) oloupeme a nadrobno nakrájíme. Česnek nasekáme a zázvor jemně nastrouháme.
- 2Přidáme zbylé ingredience a vše zvolna dusíme, až směs zhoustne. Ještě vařící čatní naplníme do čistých skleniček a zavíčkujeme.
- 3Podáváme k masům.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.