Řezy z mořského jazyka na kari

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
463 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
18 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety z mořského jazyka osolíme, opepříme a vložíme do hrnce. Přilijeme rybí vývar, lžíci másla a povaříme zakryté 12 minut.
  • 2
    Na pánvi rozehřejeme lžíci másla, přisypeme nadrobno pokrájenou cibulku, jakmile zesklovatí, přidáme kari koření, přilijeme bešamel, do kterého jsme přimíchali rybí vývar z hrnce od filetů a rybí omáčku, promícháme, povaříme 1 minutu a odstavíme.
  • 3
    Porce ryby upravíme na talíře, přelijeme kari omáčkou a podáváme s dušenou rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.