Řezy z mořského jazyka s hořčicovou omáčkou

35 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
584 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
21 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
9 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety nakrájíme na plátky, posypeme solí, pepřem a namočíme v rozpuštěném másle. Obalíme ve strouhance a usmažíme v rozpáleném másle na pánvi.
  • 2
    Do pikantní hořčice přimícháme kečup, nadrobno pokrájenou cibulku a kyselou okurku.
  • 3
    Smažené filety rozdělíme na talíře, obložíme opečenými brambůrky a hořčicovou omáčku podáváme zvlášť.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.