Řezy z mořského jazyka s hořčicovou omáčkou
35 min.
Ingredience
- 400gramůBrambory pečené
- 20gramůCibule
- 600gramůMořský jazyk
- 1lžičkaSůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 60gramůStrouhanka
- 80gramůMáslo čerstvé
- 120mililitrůHořčice
- 20gramůOkurky nakládané
- 80mililitrůKečup
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
584 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
21 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
9 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Filety nakrájíme na plátky, posypeme solí, pepřem a namočíme v rozpuštěném másle. Obalíme ve strouhance a usmažíme v rozpáleném másle na pánvi.
- 2Do pikantní hořčice přimícháme kečup, nadrobno pokrájenou cibulku a kyselou okurku.
- 3Smažené filety rozdělíme na talíře, obložíme opečenými brambůrky a hořčicovou omáčku podáváme zvlášť.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.