Řezy z mořského jazyka s rýží a zeleninou
35 min.
Ingredience
- 600gramůMořský jazyk
- 1lžičkaSůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 60gramůMáslo čerstvé
- 100gramůLilek
- 100gramůHrášek v slaném nálevu - sterilovaný
- 400gramůRýže dušená
- 200mililitrůOmáčka rajčatová
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
375 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
15 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Filety nakrájíme na menší řízečky, osolené a opepřené je usmažíme na másle na pánvi dozlatova. Řízečky vyndáme z pánve a udržujeme teplé.
- 2Lilek očistíme a nakrájíme na menší kostičky, usmažíme na stejné pánvi jako rybu asi 3 minuty.
- 3Porce ryby rozdělíme na talíře, do vařené rýže vmícháme lilek i s máslem z pánve a přimícháme scezený hrášek. Ochucenou rýži přidáme jako přílohu k rybě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.