Řezy z mořského jazyka s rýží a zeleninou

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
375 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
15 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety nakrájíme na menší řízečky, osolené a opepřené je usmažíme na másle na pánvi dozlatova. Řízečky vyndáme z pánve a udržujeme teplé.
  • 2
    Lilek očistíme a nakrájíme na menší kostičky, usmažíme na stejné pánvi jako rybu asi 3 minuty.
  • 3
    Porce ryby rozdělíme na talíře, do vařené rýže vmícháme lilek i s máslem z pánve a přimícháme scezený hrášek. Ochucenou rýži přidáme jako přílohu k rybě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.