Řezy z tresky
25 min.
Ingredience
- 200gramůOlivy černé
- 4lžíceKapary
- 10gramůBazalka
- 10gramůOregano čerstvé
- 60mililitrůOlej olivový
- 800gramůFilety z tresky tmavé
- 3lžíceCitronová šťáva
- 5gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
- 3lžíceMáslo čerstvé
- 80gramůMáslo bylinkové
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
473 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
45 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
125 mg
Postup přípravy
- 1Olivy a kapary necháme okapat a potom rozmixujeme.
- 2Bylinky opereme, osušíme, jemně nasekáme a s přidáním olivového oleje smísíme s rozmixovanou směsí.
- 3Filety omyjeme, osušíme a polijeme citronovou šťávou. Osolíme a opepříme.
- 4Rozpálíme máslo a zhruba 6 minut v něm tresku z obou stran opečeme.
- 5Všechno společně upravíme na talířích a podáváme s bylinkovým máslem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.