Řezy z tresky

25 min.
Itálie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
473 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
45 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
125 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Olivy a kapary necháme okapat a potom rozmixujeme.
  • 2
    Bylinky opereme, osušíme, jemně nasekáme a s přidáním olivového oleje smísíme s rozmixovanou směsí.
  • 3
    Filety omyjeme, osušíme a polijeme citronovou šťávou. Osolíme a opepříme.
  • 4
    Rozpálíme máslo a zhruba 6 minut v něm tresku z obou stran opečeme.
  • 5
    Všechno společně upravíme na talířích a podáváme s bylinkovým máslem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.