Ricottová rajčata na rukole

25 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
238 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
15 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata omyjeme, vršky seřízneme a dužinu vydlabeme lžící.
  • 2
    Ricottu utřeme s olivovým olejem do krému, vmícháme oloupaný, nadrobno nasekaný česnek a nasekanou bazalku. Osolíme a opepříme cayenským pepřem.
  • 3
    Rajčata naplníme připraveným krémem, posypeme lístky bazalky a mírně opepříme. Omytou rukolu upravíme na talíře, poklademe na ni naplněná rajčata a pokapeme citronovou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.