Rigatoni s krůtím masem a šalvějovým ragú

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
612 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
11 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozehřejeme olej ve velké železné pánvi, přidáme nakrájenou cibuli, čili papričku a papriku a 5 minut smažíme za stálého míchání.
  • 2
    Přidáme mleté krůtí maso a smažíme 5 minut při vysoké teplotě, až maso lehce zhnědne.
  • 3
    Přidáme nakrájená rajčata, rajčatový protlak, osolíme, opepříme a zakryjeme poklicí a 20 minut zvolna vaříme.
  • 4
    Nakonec přidáme olivy a polovinu šalvěje. 3 minuty vaříme na mírném ohni.
  • 5
    V osolené vroucí vodě uvaříme těstoviny, slijeme, přilijeme omáčku a promícháme.
  • 6
    Podáváme posypané zbylou šalvějí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.