Rigatoni s okounem

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
574 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
15 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
3 g
Cukr
555 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do většího hrnce nalijeme vodu, osolíme a přivedeme k varu. Přisypeme těstoviny a ihned promícháme. Na mírném ohni zvolna vaříme 20 minut. Během varu těstoviny občas promícháme, aby se nelepily. Uvařené těstoviny scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
  • 2
    Rybí filety nakrájíme na menší kousky, pokapeme citronovou šťávou, petrželku posekáme nadrobno, česnek nakrájíme na tenké plátky, olivy bez pecek nakrájíme na kolečka. V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme česnek, olivy, kapary a osmahneme. Přidáme rajčatové pyré, přilijeme víno, osolíme, opepříme, přimícháme kousky ryby a dusíme 10 minut. Těstoviny upravíme na talíře, přelijeme omáčkou s kousky ryby, posypeme petrželkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.