Rigatoni s rajčaty s kalamáry

27 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
366 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
7 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
3 g
Cukr
974 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme v hodně osolené vodě a po 4-5 minutách je ještě nedovařené scedíme; propláchneme studenou vodou; nalijeme na ně trochu oleje a odložíme.
  • 2
    Spaříme rajčata, rozčtvrtíme, odstraníme z nich semínka a pak nakrájíme na kostičky. Ochutíme je solí, pepřem a olejem a posypeme nasekanou petrželí.
  • 3
    Kalamáry omyjeme a očistíme; vaříme je v páře 2 minuty a přidáme ke studeným těstovinám ochuceným troškou utřeného nebo na drobné plátky nakrájeného česneku. Dohromady smícháme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.