Římský mangold

35 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
177 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
8 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mangold očistíme. Lodyhy a větší listová žebra oddělíme od listů a obojí nakrájíme na úzké proužky. Česnek oloupeme a prolisujeme. Sardelové řezy nasekáme na drobno. Rajčata pokrájíme na drobné kousky.
  • 2
    V rendlíku zahřejeme olej a osmažíme na něm česnek a sardelky, přidáme rajčata i se šťávou, sůl a pepř. Vaříme asi 5 minut, pak přidáme mangold a za občasného míchání vaříme ještě 20 minut.
  • 3
    Musí být dobře uvařený, ale ještě pevný.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.