Řízky na dušené zelenině

50 min.

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
673 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
57 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
2 g
Cukr
986 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso umyjeme, naporcujeme, osolíme, opepříme, jemně naklepeme a na pánvi v rozehřátém oleji opečeme. Opečené maso vyjmeme z pánve. Mrkev, celer a petržel nastrouháme na hrubším struhadle, česnek a papriku nakrájíme na tenké kolečka a všechnu zeleninu osmažíme na zbylém opeku z masa. Posypeme moukou, zalijeme vínem, přidáme kečup, přilijeme vývar, vrátíme zpátky maso a chvilku povaříme.
  • 2
    Před dokončením vaření nakrájíme na tenké kolečka kopr, přimícháme k masu, zamícháme a dochutíme citronovou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.