Řízky z bůčku

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1045 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
101 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
551 mg
Cukr
805 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vybereme libovější bůček, odřízneme kůži a nakrájíme na stejné plátky. Osolíme, opepříme, potřeme prolisovaným česnekem, obalíme v mouce, namočíme v rozšlehaných vejcích, k plátkům přitlačíme plátek salámu, který se díky vejcím k bůčku přichytí. Znovu namočíme ve vejcích, nakonec obalíme ve strouhance.
  • 2
    Plátky usmažíme v rozpáleném oleji z obou stran.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.