Rizoto s houbovou omáčkou

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
278 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
16 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytou brokolici rozebereme na růžičky a povaříme v osolené vodě téměř doměkka.
  • 2
    V kastrolu na oleji orestujeme očištěné, na čtvrtky nakrájené žampiony. Přidáme vařenou rýži, osmahneme, podlijeme vývarem z brokolice a dusíme.
  • 3
    Na pánvi rozpustíme v mléce tavený sýr, osolíme, opepříme a přidáme vařenou brokolici. Necháme jen prohřát.
  • 4
    Houbovou směs přelijeme omáčkou a pokrm můžeme ozdobit snítkou petrželky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.