Rizoto s hřiby

45 min.
Itálie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
367 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
15 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hřiby očistíme a pokrájíme na plátky. Oloupeme cibuli a pokrájíme na kostičky.
  • 2
    Do hrnce vlijeme olej a přidáme máslo. Necháme na něm zesklovatět cibuli. Přidáme k ní hřiby a necháme opéct. Vmícháme rýži, osolíme a opepříme.
  • 3
    V dalším hrnci přivedeme k varu vývar. Přidáváme vroucí vývar k rýži a hřibům. Zprudka vaříme asi 20 minut, dokud se vývar nevsákne.
  • 4
    Před podáváním vmícháme nasekanou petrželkou a nastrouhaný parmezán.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.