Rizoto s játry a sýrem

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
566 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
25 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
2 g
Cukr
369 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na polovině másla opražíme rýži, přilijeme 500 ml vařící vody, osolíme a dusíme.
  • 2
    Na zbylém másle, paprice a oloupané, nasekané cibuli podusíme očištěná játra asi 10 minut. Přidáme česnek utřený se solí.
  • 3
    Podušená játra nakrájíme na kostičky a zamícháme je i s omáčkou do měkké rýže.
  • 4
    Hotový pokrm posypeme nastrouhaným sýrem a nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.