Rizoto s krevetami na kari

35 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
353 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
21 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krevety nasypeme do osolené vroucí vody a 4 minuty povaříme. Scedíme a necháme okapat. Čedar nastrouháme najemno, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, rajčata na kostičky. V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme cibuli, necháme zesklovatět, přidáme krevety, lehce orestujeme, přimícháme dušenou rýži, dobře promícháme, osolíme, opepříme, okořeníme kari kořením, přimícháme dvě třetiny čedaru a prohřejeme. Z rizota naběračkou tvoříme kopečky, které upravíme na talíře, obložíme kostičkami rajčat a posypeme zbytkem čedaru.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.