Rizoto s krůtím masem

55 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
346 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
9 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži uvaříme v dostatečném množství osolené vody.
  • 2
    Cibuli oloupeme a nadrobno ji nakrájíme. Česnek oloupeme a prolisujeme. Papriku podélně rozkrojíme, odstraníme z ní jádřinec a omytou a okapanou najemno nakrájíme. Žampióny očistíme, opláchneme studenou vodou a nakrájíme na plátky.
  • 3
    Krůtí prsa omyjeme, osušíme, rozkrájíme na malé kousky, smícháme v míse s lžící oleje, prolisovaným česnekem, kečupem, vejcem a kari kořením a necháme odležet.
  • 4
    V nízkém větším hrnci rozehřejeme zbylý olej a zpěníme na něm cibuli, pak přidáme nakrájenou papriku a žampióny. Vše krátce orestujeme, přidáme masovou směs a dusíme přikryté poklicí, až je maso měkké.
  • 5
    K směsi přidáme uvařenou okapanou rýži, vše důkladně promícháme, dochutíme solí a teplé podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.