Rizoto s mletým hovězím a vepřovým masem
25 min.
Ingredience
- 40gramůHovězí maso mleté
- 30gramůVepřové maso mleté
- 5gramůOlej rostlinný
- 40gramůCibulka jarní
- 50gramůPaprika červená
- 80gramůPaprika zelená
- 1stroužekČesnek
- 35gramůRýže dušená
- 20gramůSýr Eidam cihla 30%
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 100mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
311 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
16 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1V kastrolu na oleji orestujeme očištěnou, nasekanou cibulku i s natí. Přidáme mleté maso, prolisovaný česnek, očištěné, na kostičky nakrájené papriky, osolíme a opepříme. Podlijeme trochou vody a za stálého míchání 5 minut restujeme.
- 2Do masové směsi vmícháme vařenou nebo dušenou rýži.
- 3Rizoto při podávání posypeme nastrouhaným sýrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.