Rizoto s mletým hovězím a vepřovým masem

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
311 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
16 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrolu na oleji orestujeme očištěnou, nasekanou cibulku i s natí. Přidáme mleté maso, prolisovaný česnek, očištěné, na kostičky nakrájené papriky, osolíme a opepříme. Podlijeme trochou vody a za stálého míchání 5 minut restujeme.
  • 2
    Do masové směsi vmícháme vařenou nebo dušenou rýži.
  • 3
    Rizoto při podávání posypeme nastrouhaným sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.