Rizoto s paprikami a vepřovou panenkou

55 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
578 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
19 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži uvaříme v 600 ml osolené vody. Očištěné papriky zbavené semen nakrájíme na kousky. Plátky slaniny podélně rozpůlíme. Maso omyjeme, osušíme a pokrájíme na medailonky.
  • 2
    V pánvi na rozehřátém oleji opečeme slaninu a vyjmeme ji. Na výpeku opečeme připravené medailonky po obou stranách asi 3 minuty. Osolíme, opepříme a vyjmeme. Do tuku vložíme na plátky nakrájenou cibuli, papriky a opékáme asi 7 minut. Přidáme vařenou rýži, osmahneme. Vše osolíme a opepříme.
  • 3
    Medailonky i slaninu vrátíme do pánve, promícháme a prohřejeme.
  • 4
    Nasekanou petrželku smícháme s citronovou kůrou a směsí posypeme hotové rizoto.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.