Rizoto s pórkem

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
796 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
4 g
Sacharidy
175 g
Vláknina
11 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Propláchnutou rýži uvaříme v mírně osolené vodě doměkka, slijeme a necháme okapat.
  • 2
    Očištěný pórek nakrájíme na špalíčky dlouhé asi 2cm. Uvaříme je v mírně osolené vodě s trochou oleje a lžičkou mleté papriky doměkka. Potom slijeme téměř všechnu vodu, vmícháme uvařenou rýži, rajčatový protlak a vše krátce podusíme.
  • 3
    Hotové rizoto opepříme a vmícháme do něj nasekanou petrželku a sušenou bazalku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.