Rizoto s rukolou a houbami

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
527 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
18 g
Sacharidy
78 g
Vláknina
12 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na kostičky. Houby a rukolu očistíme. Houby nakrájíme na kousky a rukolu omyjeme a necháme okapat.
  • 2
    Na pánvi rozpálíme olej a podusíme na něm cibuli a česnek. Přidáme houby, ze všech stran je opečeme, poté je vyndáme z pánve a odložíme stranou.
  • 3
    Do hrnce dáme rýži a tymián a krátce osmahneme. Poté zalijeme polovinou zeleninového vývaru a okořeníme solí, pepřem a cayenským pepřem. Za občasného zamíchání asi 15 minut povaříme. Přitom po částech přiléváme zbývající zeleninový vývar a Alpro soja Cuisine.
  • 4
    Přidáme houby, rizoto povaříme a vmícháme do něj nakrájenou rukolu a hned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.