Rizoto s rybím filé a paprikami

50 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
346 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
11 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Propláchnutou rýži uvaříme v 225 ml osolené vody. Rajčata spaříme, oloupeme a rozčtvrtíme. Papriky omyjeme, zbavíme semen a nakrájíme na kostičky.
  • 2
    Oloupanou cibuli i česnek nadrobno nasekáme a necháme zesklovatět na 3 lžících olivového oleje. Přidáme papriky, opékáme asi 5 minut. Přilijeme víno, vmícháme rýži, rajčata, sůl a pepř.
  • 3
    Omyté porce filé pokrájíme na kousky, osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Krátce je opečeme na 3 lžících oleje, přidáme k paprikové rýži a podusíme asi 5 minut.
  • 4
    Nakonec do pokrmu přisypeme nadrobno nasekané lístky bazalky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.