Rizoto se sépiemi

25 min.
Itálie
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
410 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
5 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve uvaříme rýži v osolené vodě.
  • 2
    Mezitím nakrájíme chapadélka sépií nahrubo a těla na kroužky. Vložíme do kastrolu spolu s nakrájenými šalotkami, podlijeme vínem, olivovým olejem, přidáme lístky petrželky, přiklopíme a na mírném ohni cca 10min podusíme. Nakonec ochutíme solí.
  • 3
    Rýži slijeme, promícháme se sépiemi, posypeme čerstvě umletým pepřem a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.