Rizoto se špenátem a hráškem

40 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
666 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
22 g
Sacharidy
90 g
Vláknina
7 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Špenát spaříme vroucí vodou a po minutě scedíme a necháme okapat. Konzervovaný hrášek necháme okapat, polovinu dáme stranou, druhou polovinu společně se špenátem umixujeme ručním mixérem. Na rozpáleném oleji zpěníme cibuli nadrobno a prolisovaný česnek, přidáme rýži a zalijeme bílým vínem. Dusíme na mírném ohni, dokud se víno neodpaří, zalijeme horkým vývarem a za občasného promíchání povaříme 20 minut.
  • 2
    Vmícháme zeleninovou kaši, osolíme, opepříme, přidáme kousky másla a zbytek hrášku. Podáváme posypané parmezánem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.