Rizoto z divoké rýže s houbami

40 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
242 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
7 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži vaříme ve vývaru s bobkovým listem pod pokličkou zvolna asi 20 minut.
  • 2
    Očištěné žampiony nakrájíme na čtvrtky, omytý pórek nakrájíme na kolečka.
  • 3
    Rýži osolíme, opepříme, okořeníme muškátem a nasekanou petrželkou. Žampiony opečeme na rozehřátém oleji, přidáme pórek a krátce osmahneme. Osolíme, opepříme a promícháme s rýží.
  • 4
    Před podáváním posypeme rizoto nastrouhaným sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.