Roláda z holoubátka

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1507 kcal
Bílkoviny
75 g
Tuky
39 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
2 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vykostíme holuby. Očistíme holubí prsa, osolíme, opepříme a prudce opečeme z obou stran.
  • 2
    Zbylé maso z holoubat umeleme s vepřovým masem a hřbetním sádlem.
  • 3
    Demi glace dáme do hrnce a svaříme s rozmarýnem, tymiánem, jalovcem, bobkovým listem, koňakem a portským vínem. Necháme vypařit třetinu objemu, scedíme a necháme vychladnout.
  • 4
    Mleté maso a svařený demi glace dáme do kuchyňského robotu a rozmixujeme na jemnou fáš. Tuto fáš smícháme se švestkami, houbami a piniovými oříšky.
  • 5
    Na kuchyňskou fólii rozložíme plátky slaniny, aby se překrývaly. Fáš rozetřeme po slanině, vložíme opečená holubí prsa a zabalíme.
  • 6
    Roládu vaříme v páře 35 minut.
  • 7
    Můžeme podávat jak studené, tak teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.