Roláda z krabích tyčinek

60 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
230 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
5 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli a mrkev oloupeme a pokrájíme na menší kousky, přidáme omytý a pokrájený pórek, plátky citrónu. Vše dáme vařit, osolíme a opepříme.
  • 2
    Vaříme 20 minut, poté přidáme filety a víno, vaříme ještě 5 minut.
  • 3
    Vodu slijeme a vše rozmixujeme na pyré.
  • 4
    Smetanu vyšleháme do tuhé šlehačky. Dvě třetiny šlehačky vmícháme do rybího pyré. Osolíme a opepříme.
  • 5
    Kerblík a petržel nasekáme, smícháme se zbytkem šlehačky, osolíme a opepříme.
  • 6
    Formu na hřbet vyložíme krabími tyčinkami, naplníme rybí pěnou, na závěr doplníme bylinkovou pěnu. Povrch zatížíme a necháme 4 hodiny odležet v chladu.
  • 7
    Roládu servírujeme pokrájenou na plátky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.