Roláda z telecí hlavy

210 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
559 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
31 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
5 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vykostěné maso z očištěné telecí hlavy omyjeme, nasolíme a srolujeme na roládu. Svážeme kuchyňskou nití.
  • 2
    Do hrnce s vodou dáme pepř, bobkový list, tymián a přivedeme k varu. Přidáme roládu a vaříme cca 180 minut. Půl hodiny před koncem vložíme mrkev, celer, petržel a brambory. Roládu vyndáme se zeleninou a nakrájíme.
  • 3
    Vývar přecedíme, svaříme, osolíme, opepříme a přelejeme ho do talíře na telecí hlavu a zeleninu.
  • 4
    Podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.