Roláda z telecí hlavy
210 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
559 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
31 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
5 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Vykostěné maso z očištěné telecí hlavy omyjeme, nasolíme a srolujeme na roládu. Svážeme kuchyňskou nití.
- 2Do hrnce s vodou dáme pepř, bobkový list, tymián a přivedeme k varu. Přidáme roládu a vaříme cca 180 minut. Půl hodiny před koncem vložíme mrkev, celer, petržel a brambory. Roládu vyndáme se zeleninou a nakrájíme.
- 3Vývar přecedíme, svaříme, osolíme, opepříme a přelejeme ho do talíře na telecí hlavu a zeleninu.
- 4Podáváme horké.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.