Roláda ze skopového masa s hořčicí
80 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceOlej stolní
- 1lžícePetržel - nať
- 1kusPetržel kořen
- 150mililitrůVíno červené
- 600gramůSkopové maso přední
- 2lžíceHořčice
- 1kusMrkev kořen
- 1špetkaSůl
- 100gramůSmetana 12% (konzumní)
- 30gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
624 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
50 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Maso nakrájíme na plátky, naklepeme. Hořčicí potřeme plátky masa, osolíme je a opepříme.
- 2Na malé kousky nakrájíme cibuli, mrkev a petržel, petrželovou nať posekáme. Smícháme vše s olejem a maso směsí potřeme.
- 3Srolujeme plátky a zpevníme nití.
- 4Na rozpáleném másle je osmahneme, poté podlijeme vínem a vodou, dusíme hodinu.
- 5Maso vyjmeme, omáčku procedíme a povaříme. Nakonec přilijeme smetanu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.