Roláda ze skopového masa s hořčicí

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
624 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
50 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na plátky, naklepeme. Hořčicí potřeme plátky masa, osolíme je a opepříme.
  • 2
    Na malé kousky nakrájíme cibuli, mrkev a petržel, petrželovou nať posekáme. Smícháme vše s olejem a maso směsí potřeme.
  • 3
    Srolujeme plátky a zpevníme nití.
  • 4
    Na rozpáleném másle je osmahneme, poté podlijeme vínem a vodou, dusíme hodinu.
  • 5
    Maso vyjmeme, omáčku procedíme a povaříme. Nakonec přilijeme smetanu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.