Roštěná pečená v listovém těstě

75 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1229 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
88 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
2 g
Cukr
462 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a osušené maso potřeme česnekem utřeným se solí a pod fólií necháme maso přes noc marinovat.
  • 2
    Odleželé maso ze všech stran osmažíme na másle, přeložíme i s máslem do pekáče a v troubě předehřáté na 180°C pečeme zhruba 40 minut. Upečené maso necháme vychladnout, poté ho zabalíme do listového těsta, z kterého jsme vyváleli placku a potřeme rozšlehaným vejcem.
  • 3
    Na potření těsta smícháme drobně posekanou petrželovou nať, prolisovaný česnek, strouhanku a olej. Takto připravené těsto vložíme na plech a pečeme při 220°C, až těsto zezlátne.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.