Roštěná s česnekovým máslem

30 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
710 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
53 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
478 mg
Cukr
75 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso osolíme, opepříme a necháme osmahnout na 30 g rozpáleného másla.
  • 2
    Zbylé máslo pokrájíme na menší kousky.
  • 3
    Osmažené maso vyjmeme z pánve a dáme stranou. Na pánvi zpěníme oloupaný česnek, přidáme koření, ocet, sůl a pepř.
  • 4
    Smažíme takřka do vyvaření veškeré tekutiny.
  • 5
    Poté pánev odstavíme z plotny a všleháme připravené máslo, vznikne nám hustý krém.
  • 6
    Trochou omáčky přelijeme hotové maso, zbytek přendáme do malé misky.
  • 7
    Podáváme posypané sekanou petrželí.
  • 8
    Vhodnou přílohou jsou vařené brambory, maso servírujeme velmi teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.